Støtte fra Sønderborg Ungdomsråd

Sønderborg Ungdomsråd – I er de bedste! <3

Der er sket noget helt fantastisk!

Hvad hvis jeg sagde, at man kan modtage penge til sine projekter, hvis de gør en god gerning, arbejder med unge eller for unge?

Soleng Festivalforening har modtaget støtte fra Sønderborg Ungdomsråd, og denne nyhed kommer til at handle om, hvorfor og hvordan du kan gøre det samme.

Først og fremmest – TUSINDE KÆMPE TAK TIL SØNDERBORG UNGDOMSRÅD! De har været med helt fra vores spæde begyndelse i 2019, og vi mærker til festivalens 3. omgang, Soleng Festival 2021 stadig deres kærlighed og støtte, og det er vi dybt taknemmelige for.

Vi har søgt rådets pulje, der hedder “Ungdomsrådspulje”, som er en pulje til unge-inititativer. Denne pulje har siden 2017 årligt delt op til 90.000,- kr. ud til aktiviteter og events, arrangeret af unge for unge.

Lidt om puljen

Puljen kan ansøges af alle unge, eller personer, der laver aktiviteter eller events for unge mellem 15 – 25 år i Sønderborg Kommune.

Laver du også noget fedt i Sønderborg for unge eller af unge, og mangler du støtte? Så kan vi varmt anbefale at søge støtte hos Sønderborg Ungdomsråd.

Udover at forvalte Ungdomsrådspuljen, har de bl.a. også været involveret af Sønderborg Kommune og byrådet i “Plan for Ungekultur 2021-2024”, som skal hjælpe kommune med at lave flere ting for og med unge i Sønderborg.

 Læs mere om puljen og ungdomsrådet her:
https://sonderborgkommune.dk/politik-og-indflydelse/ungdomsraadet

Følg deres side på Facebook her og følg med i alle deres fede aktiviteter:
https://www.facebook.com/sonderborgungdomsraad

I samarbejde med

BYRO samarbejder med Soleng Festival 2021
Økosamfundet Soleng samarbejder med Soleng Festival 2021

Med støtte fra

Soleng Festival er en musikfestival med fokus på de spirende kunstnere i Danmark, og rammerne sættes med et massivt fokus på bæredygtighed, fællesskabsdannelse og nærvær.

Hør kunsterne her

Find os her

Skeldevej 31A
6310 Broager, Danmark

(+45) 42 75 34 63
[email protected]