Generelt om soleng festival

Soleng Festival er en musikfestival med fokus på de spirende kunstnere i Danmark, og rammerne sættes med et massivt fokus på bæredygtighed, fællesskabsdannelse og nærvær. Festivalen vil indeholde flere kulturelle aspekter, både kunstneriske og musikalske, samtidig med at lokalsamfundet involveres i videst muligt omfang. Soleng Festival er en to-dages musikfestival af unge, for unge, i den første weekend i august (31. juli – 1. august). Festivalen rummer i 2020 primært én scene, og 4 unge lokale konferencier fra SSS, som skal give vores virtuelle og potentielt fysiske gæster en nærværende og fællesskabsdannende oplevelse, samtidig med at de præsenterer musik, der indeholder mange forskellige genrer fra upcomingscenen. 

Ungekulturhuset Mejeriet ligger i 2020 område til to dage med masser af aktiviteter, musik og fest, målrettet Sønderborgs unge, som sker i samarbejde med Sønderborghus. Foreningen og festivalen bygger på frivillige kræfter, og giver primært lokale unge mulighed, for at tage ansvar og udvikle kompetencer indenfor mange forskellige dele af musik- og eventbranchen.

Fællesskabet

Er noget af det vigtigste os mennesker er en del af, specielt på grund af den nye coronavirus, som forårsager meget ensomhed og hudsult, specielt blandt skoleelever. Find dine fællesskaber frem, og se Soleng Festival på Mejeriet i Sønderborg eller fra privatfesten sammen med dine bedste venner! 

Vær en del af fællesskabet på Facebook og/eller Instagram.

Kontakt os på info@solengfestival.dk og/eller +45 42 75 34 63

den oprindelige lokation

Soleng Festival holder normalvis til på Skeldevej 31A, 6310 Broager på Økosamfundet Soleng – deraf navnet.

Se festivalpladsen og hvor nedenfor. 

Her finder du os

Skeldevej 31A
6310 Broager, Danmark

Vi glæder os til at danse med dig

(+45) 42 75 34 63
info@solengfestival.dk