Kunstnere

Få et overblik over årets kunstnere fra #SOL20

Tidligere
Næste

Fredag d. 31. juli 2020

Kopi af IMG_8305 (1)-min

nøia

FREDAG

nøia er en transcenderende og eksperimenterende elektronisk duo med et melankolsk og mørkt touch.

Gennem programmering, genrefusioner og en nagende følelse af omvendt hjemve folder sanger/sangskriver Emma Elisabeth og trommeslager/producer Johanne Thorup sig ud med scenen som legeplads – og de er bestemt ikke bange for ukonventionelle og overraskende twist.

Efter en ilddåb med debutkoncert på spillestedet Radar i foråret 2019  og senere en anmelderrost showcase på SPOT festival, rider de en bølge båret af en appetit for at destruere forventninger og fordomme, samt et drive og en passion for at opsluge alle på deres vej.
Med ærlige tekster fra bag livets polerede facade og alt fra transcenderende synthesizers til basfyldte beats møder nøia dig der, hvor du er.

nøia spiller fredag d. 31. juli kl. 16:15

eLISA LAMA

FREDAG

Elisa Lama er en ny, dansk pop- og r’n’b artist fra Aarhus, med rødder i Danmark og Nepal. 

Elisas lyd er ny, spændende og meget melodisk. Det er fængende hooks, rytmiske fraseringer og med elementer af rap, blander hun attitude og sårbarhed sammen i en lys vokal cocktail 

Musik, klaver og sang har været en stor del af Elisas liv i mange år, og i 2020 spiller hun med et helt nyt band 

Hun har arbejdet med masser af sangskrivere og producere, og deltog senest i Stay-Home Festival 2020 på Instagram 

Elisa Lama spiller fredag d. 31. juli kl. 17:00

NOBL

FREDAG

Vi er glade for at præsentere NOBL til årets Soleng Festival 2020.

NOBL er en gruppe bestående af de to 19-årige drenge Noah Wallevik og Bertram Nystrøm, med Noah som producer og Bertram som vokal. NOBL startede med at lave musik for 3 år siden, og har siden da udviklet deres helt egen lyd. Genren læner sig mest op af pop/funk, men duo’en er stadig under udvikling, og leder derfor stadig efter deres egen unikke lyd og stil.


NOBL spiller fredag d. 31. juli kl. 18.15.

Blue minds

FREDAG

Guitarerne påklædt en let fyldig overdrive og med en stor fængende rumklang, bevæger vi os med de unge drenge fra Blue Minds ind i de melankolske og energifyldte rytmer.
Deres ungdommelige pop/rock er svær, ikke at danse med på!

Der er ingen tvivl om, at de fem drenge vil charmere alle aldersgrupper med deres levende performance og deres spændende lydatmosfære.

De fem blå sjæle har på blot et års tid skabt et stort navn for dem selv i det vante Midtjylland, og med deres nye singler som bl.a.”Dance With Me”, “Someone Else” og “Sound of love” vil der med garanti være stemning i højeste gear.

Blue Minds spiller fredag d. 31. juli kl. 19.30

The Cosmic Twins

FREDAG

Tvillingebrødrene Chris Andreev og Alec Andreev er frontmændende af det danske pop band The Cosmic Twins. Fyldt med både energi og melankoli, inviterer de deres lyttere ind i et drømmende univers med en særlig dualitet i deres sangskrivning. Tvillingerne har spillet sammen siden 2017, og med deres debutsingle, SAVE ME, er de kun lige startet. Sammen med deres trommeslager, Benjamin Rozilio, er de et af de mest ambitiøse bands i deres hjemby, Aarhus.

The Cosmic Twins spiller fredag d. 31. juli kl. 20.45

Capital of Nowhere

FREDAG

I slut 2013 blev en meget determineret rock gruppe dannet i Odense DK. Lige siden bandets første koncert, har Capital of Nowhere vist sig på den danske undergrundsscene, med deres catchy melodier og eksplosive rockshows.
Inspireret af Volbeat og Bring Me The Horizon, har bandet skabt deres egen lyd, som indeholder af metal og punkrock.

Capital of Nowhere spiller fredag d. 31. juli kl. 21.45.

Launo

FREDAG

Den 20-årige blansinger, Nikolaj Fangel, har siden foråret 2019 været i gang med at slå sit navn fast på den danske EDM-scene. Under navnet LAUNO har han produceret officielle remix-udgivelser for flere store danske artister. Herunder kan nævnes remixet for Faustix’ kæmpe hit ”Need You”, og remixet for Jesu Brødres hit ”Velkommen til Insta”, som har over 270.000 streams til sammen. 

EDM-universet har altid fascineret den unge kunstner, som ønsker at få andre til at føle euforien ved den elektroniske musik.
Den musikalske vifte spænder vidt, fra lo-fi hiphop/house lige til den energiske og euforiske genre progressive house.

Remixet for Jesu Brødre, skulle vise sig at sætte et stort aftryk på hans spæde karriere, hvor det blev til en pladekontrakt på pladeselskabet Banger Records, som drives af Jesu Brødre og Andershemmingsendk.
Det bliver lækkert og det bliver vildt, når LAUNO gæster Soleng Festival 2020

Launo spiller lørdag d. 1. august kl. 23.00.

Kila

FREDAG

Under kunstnernavnet Kila har Miki Bundgård siden 2015 bygget sit vilde Electronic Dance Music repertoire, med fokus på de melodiske undergenrer Progressive House og Future Bass.

Kila er allerede super populær i Skandinavien, hvor singlen ”Afterglow” og remixet af Faustix’s hit ”Need You”, i samarbejde med LAUNO, begge er streamet mere end 200.000 gange på Spotify alene! 

Kila‘s sets er fyldt med tempofyldte og højenergiske tracks fra mange forskellige elektroniske genrer, og man kan være sikker på både at kunne danse, synge med og hoppe. Den unge DJ stræber altid efter at indramme folk i et univers af musik og få dem til at glemme alle bekymringer.
Kila og Launo giver det vildeste show sammen på Soleng Festival 2020 

Kila spiller fredag d. 31. juli kl. 00.00.

thoby

FREDAG

Hvis din aften skal hamres helt op gennem loftet, så har vi den fedeste DJ og producer til opgaven!
THOBY er måske den mest hårdtslående og party-aggressive DJ vi kunne få fat i. Og han lukker scenen på Soleng Festival 2020 fredag den 31. juli 

Karrieren startede i 2015, da han begyndte at udgive sin egen musik igennem SoundCloud. I november 2018 udgav han sit hidtil største hit ”You Are The One” som på nuværende tidspunkt er blevet streamet mere end 800.000 gange 
Siden da er det blevet til udgivelser på nogle af verdens største pladeselskaber, mere end 2.000.000 streams  og spillejobs i både ind- og udland. 

Thoby’s spillestil kan beskrives som tung og hård og når han stiller sig bag pulten, så bliver det en aften som du sent vil glemme 

Han er i øjeblikket aktuel med sin nye single ”Joker” 🃏

Thoby lukker scenen lørdag d. 1. august kl. 01:00.

Lørdag d. 1. august 2020

image2

Rasmus Nelausen

LØRDAG

Den dygtige sanger og guitarist Rasmus Nelausen gæster Soleng Festival 2020. 
Rasmus Nelausen er sangskriver, sanger og guitarist og har været at finde på den danske musikscene siden sommeren 2016.
Musikken tager udgangspunkt i de følelser der ustandseligt vælter rundt i kroppen hos alle mennesker. 

Find ham på Spotify og lad ham gøre din dag endnu bedre!

Rasmus Nelausen spiller lørdag d. 1. august kl. 16:15.

ALoo

LØRDAG

ALOO lader hjertet åbne sig på scenen, når de komplekse følelser omkring kærligheden  og livet kanaliseres ud gennem synths, mikrofoner og effektpedaler, eksplosive beats og en stærk vokal = ALOO’s eksperimenterende poptracks.

Bag ALOO står musiker og producer, Sofie Søe.

ALOO spiller lørdag d. 1. august kl. 17:30

CEAL PARO

LØRDAG

SØNTH collective er et feministisk synthpop-kollektiv bestående af de tre kvindelige artister ALOOMightelle og CEAL PARO.
Musikken spænder fra melodisk pop til glitch
og emo-electro – alt sammen domineret af synthesizers 

Siden 2017 har SØNTH arrangeret koncerter med flydende overgange mellem artisternes showcases og musikalske samarbejder. 

Målet med kollektivet er at skabe et fællesskab indenfor den danske synthpop-scene, hvor kvindelige musikere kan støtte hinanden i at skabe aktuel elektronisk pop af høj kvalitet 

CEAL PARO spiller lørdag d. 1. august 18:10

KEDDE BROCK

LØRDAG

Kedde Brock er en 19-årig fyr, som du absolut ikke kan undgå at lægge mærke til, under dette års Soleng Festival 2020. Med sin farverige udstråling, genkendelige stil og soul-r’n’b-fyldte vokal, kæler Kedde Brock for sit publikum med egne kompromisløse sange.

Kedde Brock spiller lørdag d. 1. august kl. 19:15

SpaceCamp

LØRDAG

Rap skills kommer i overflod, når den københavnske rap-duo SpaceCamp går på scenen. 
Soleng Festival scoutede de to rappere på deres rejse i EMERGENZA FESTIVAL 2020, hvor rapperne skabte en hiphop fest, som ingen kunne stå stille til! 
Nu bringer de festen til Sønderjylland, når de gæster Soleng Festival 2020 !

SpaceCamp spiller lørdag d. 1. august kl. 20:30.

Quantum solaris

LØRDAG

Med sit fundament i Sønderborg, hamrer Quantum Solaris direkte igennem lydmuren med højt, tungt og melodisk heavy metal. 
I 2019 udgav bandet sin første EP, ”The Power Of Greed” en dyster blanding af groovy dødsmetal med et frækt strejf af melodi, som fik en god anmeldelse fra Heavymetal.dk med på vejen. I 2019 spillede bandet support for både APHYXION og Illdisposed, før de i 2020 åbnede Prime is Comings hovedscene i hjembyen. 

Quantum Solaris spiller lørdag d. 1. august kl. 21:30.

Jasper junior

LØRDAG

Den 18-årige DJ og producer Jasper Junior, er et af de nyeste skud på stammen, når det kommer til EDM-navne i Danmark.
Jasper har en passion for musik som skinner totalt igennem, når man ser ham spille live 
Med høj energi og publikum med hænderne i vejret, sørger Jasper for at aftenen vil blive en man sent vil glemme. 

Jasper startede med at producere musik i en alder af 16 år. Det er dog først nu han er begyndt at udgive det til folket.
Genren er hovedsageligt Progressive House, hvor fokus ligger på emotionelle melodier og feel good vibes, men der bliver også eksperimenteret med andre genrer, når bassen skal helt i vejret. 
Jasper er nu fast DJ på 6 forskellige klubber i Jylland, men hold øje med denne unge mand, for hans rejse er kun lige begyndt!

Jasper Junior spiller søndag d. 1. august kl. 23:00.

Thomas ned

LØRDAG

Med Thomas NED ved DJ-pulten er der garanteret hop og dans til benene knækker, og bas til hjertet slår en helt ny rytme! 
Thomas NED har allerede spillet mange af Danmarks mindre festivaler, og til sommer gæster han Soleng 

Thomas NED spiller søndag d. 2. august kl. 00:00.

emil wigan

LØRDAG

Vi er klar med en af DK’s vildeste DJs – Emil Wigan

Weekend efter weekend vælter han diskoteker og gymnasier landet rundt! Med bl.a. Skive Festival, DHB, ByFester, Colorrun og Stafet for livet, er Emils CV ikke til at tage fejl af. i 2020 står den på Soleng Festival 2020

Som bare 19-årig vandt han ‘ Årets Dansk Mix DJ ‘ ved Club Awards 2017, hvilket for alvor slog navnet EMIL WIGAN fast på den danske DJ-scene.

Med hans alsidige musikstil, dygtige tekniske færdigheder, samt evne til at læse publikum, beviser han act efter act hvor dygtig han virkelig er. 

Han har varmet op til utallige artister igennem de seneste år, heriblandt Topgunn, Gilli, Specktors, Emil Stabil, Tessa, Kesi, Morten Breum, Ude Af Kontrol mfl.

Som producer er Emil Wigan også undervejs til at slå sit navn fast på klubberne i Danmark.

Emil Wigan spiller søndag d. 2. august kl. 01:00.

Hør deres musik på #SOL20’s Spotify Playliste

ALOO
Blue Minds
CAPITAL OF NOWHERE
ELISA LAMA
EMIL WIGAN
JASPER JUNIOR
KEDDE BROCK
KILA
LAUNO
NOBL
nøia
QUANTUM SOLARIS
RASMUS NELAUSEN
SPACECAMP
SØNTH COLLECTIVE
THE COSMIC TWINS
THOMAS NED
THOBY

Hør deres musik på #SOL20’s Spotify Playliste

Her finder du os

Skeldevej 31A
6310 Broager, Danmark

Vi glæder os til at danse med dig

(+45) 42 75 34 63
info@solengfestival.dk