frivillig på soleng festival

Soleng Festivalforening, der arrangerer Soleng Festival, arbejder hele året på festivalen og er 100% drevet af frivillige og dejlige sjæle. Man kan både blive frivillig før, under og efter festivalen, og her kan du læse om de forskellige muligheder.

Cleo, der stod for alt SoMe, konkurrencer mm. under festivalen, og Rasmus, én af arrangørene.

DET SIGER VORES FRIVILLIGE

"At være frivillig webdesigner hos Soleng Festival gør, at jeg konstant kan udvikle mine evner og samtidigt føle, at jeg bidrager til et rigtig fedt projekt og fællesskab - dét gør mig meget glad".
Maiken frivillig Soleng Festival
Maiken
Webdesigner
"Hos Soleng Festival har jeg stået med ansvaret for samarbejdet med over 100 musikere og professionelle bookere og teknikere i musikbranchen. Det har været udfordrende, samtidig med at det har givet mig venskaber på tværs af landet."
Christoffer frivillig Soleng Festival
Christoffer
Musikbooker
"At være frivillig hjælper ved Soleng festival har både skabt nye og stærkere venskaber, men har også givet mig mere lyst til at hjælpe når der er brug for det. Alt i alt en super god oplevelse."
Ida frivillig Soleng Festival
Ida
Afspritter

BLIV FRIVILLIG ILDSJÆL

Find en post herunder, der passer til dig, og ansøg ved at se vores nuværende jobansøgninger eller bliv en del af gruppen.

Du kan også følge med på Facebook-gruppen: Soleng Festival Crew (SFC)
Eller skriv til [email protected]

Denne post passer til dig, som elsker bæredygtighed og brænder for at hjælpe på Soleng med aktive tiltag, samt værne om det gode fællesskab. 

Soleng Festivalforening drives primært af frivillige, som vi elsker! Derfor har vi brug for én, der ønsker at koordinere, lægge planer og sørge for at de forskellige frivilligposter bare spiller.

Der skal bygges en masse skønhed inden festivalen. Har du en indre byggemand Bob?

Er du IT-nørd, elektriker, erfaring indenfor teknik, dybt fascineret af lyd og lys eller noget helt 4.

Alting smager bare bedre på festival. Vil du være med til at sørge for, at det hele spiller? Laver du fantastiske kopnudler, og vil gerne udvide dine kompetencer til resten af madpyramiden?

På Soleng Festival, er der kun festglade og fredelige mennesker, men derfor skal vi stadigvæk have styr på sikkerheden, laver planer og have forskellige koordinatorer. Kan du godt lide at have ansvar, og ønsker sikkerhed frem for alt? Så er dette noget for dig!

Som frivillig under/efter festivalen:

 • Får man gratis festivalbillet incl. mad- og drikkebilletter til Soleng Festival, som har masser af koncerter af alle mulige artister fra hele landet! Don’t miss it!
 • Blive en del af Soleng Festial Crew(SFC), som er en gruppe for alle vores smukke frivillige mennesker. 
 • Udvide dit netværk ved at blive en del af vores store og dejlige ungdomsfællesskab, fyldt med unge mennesker, der ønsker at prøve deres grænser af, møde andre og udvikle sig selv.
 • En fantastisk mulighed for at udvikle dig selv og dine kompetencer, lær dine færdigheder og evner bedre at kende. Har du en kokkedrøm? Prøv dem af i køkkenet! Er du mere servicemindet? Måske skal du stå i én af vores mange boder! Er du festaben og elsker at lave drinks – så er baren jo for dig! Mulighederne er mange på Soleng Festival!

Forventninger

 • Man arbejder minimum 12 timer, fordelt på 1 eller flere vagter.
 • At man er i stand til at udføre sine opgaver og sit arbejde på en tilfredsstillende måde.
 • At man møder op til sine vagter i god tid 30 min. før, så man kan overtage de andres vagter, samtidig med at man bliver sat ind i arbejdet.
 • Kan man af forskellige årsager ikke møde op til sin vagt, skal man selv hurtigst muligt finde en afløser og kontakte éns kontaktperson.

Som frivillig inden festivalen:

Er du klar til næste level?

 • Gratis festivalbillet incl. mad- og drikkebilletter til Soleng Festival.*
 • Blive en del af Soleng Festial Crew(SFC), som er en gruppe for alle vores smukke frivillige mennesker. Der vil være månedlige konkurrencer derinde, hvor man kan vinde alle mulige fede ting! Tjek gruppen ud, for at se hvilke!*
 • Vores fede frivilligfest i efteråret efter endt festival, og måske flere i løbet af året 😉
 • Bootcamp i ugen op til festivalen, hvor man kan blive og overnatte på Økosamfundet Soleng, hvor vi bygger op om dagen – og fester om aftenen!
 • Forplejning ved festivalrelevante møder
 • Udvide dit netværk ved at blive en del af vores store og dejlige ungdomsfællesskab, fyldt med unge mennesker, der ønsker at prøve deres grænser af, møde andre og udvikle sig selv.
 • Tilbyder vi på foreningens vegne, at skrive en udtalelse til dig, som du kan bruge i andre arbejdsmæssige sammenhæng. Eks. har vores 4 værter fået en udtalelse hver, som de bruger i dets relevante sammenhæng.
 • En fantastisk mulighed for at udvikle dig selv og dine kompetencer, lære dine færdigheder og evner bedre at kende, sammen med det bedste ungdomsfællesskab på Als.

Forventninger

 • Man arbejder minimum 12 timer, fordelt på 1 eller flere vagter.
 • At man er i stand til at udføre sine opgaver og sit arbejde på en tilfredsstillende måde.
 • At man møder op til sine vagter i god tid 30 min. før, så man kan overtage de andres vagter, samtidig med at man bliver sat ind i arbejdet.
 • Kan man af forskellige årsager ikke møde op til sin vagt, skal man selv hurtigst muligt finde en afløser og kontakte éns kontaktperson.

Tilmelding

Er du blevet fristet, til at være en del af festivalen?

Hop ind på vores facebookgruppe for vores frivillige fællesskab, Soleng Festival Crew (SFC), og besvar spørgeskemaet i beskrivelsen.
Eller skriv til [email protected]